Start stopky – Sestupnou hranou

Toto fórum je věnováno sekci ELEKTRONIKA na webu Sakul World.
  • Advertisement

Start stopky – Sestupnou hranou

Příspěvekod Sakul » čtv 11. úno 2016 3:18:16

Obrázek

V tomto vláknu se zabýváme touto konstrukcí. Bližší informace naleznete na webu Sakul World.
Takže pokud máte nějaké dotazy nebo připomínky rozhodně mi o tom zde napište.

Technické specifikace:
Napájecí napětí- 10-15V/DC
Odběr proudu- cca 20mA (při sepnutém relé)
Řešení vstupu- opticky oddělený optočlenem
Vstupní napětí- 8-24V/DC
Řešení výstupů- 1x reléový (100mA), 1x TTL (10mA/5V)
INFO:
Sakul WORLD: http://www.sakul.cz/
Sakul Diskuse: http://www.forum.sakul.cz/

Možnost příspěvku (Donate):
PayPal: SakulRaider@seznam.cz
BU: 670100-2208863541/6210
BTC: 12JRVcmawzEPtgTd9SgC5ujDCGaUrgZ9vt
Uživatelský avatar
Sakul
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 837
Věk: 38
Registrován: úte 30. bře 2010 18:13:08

Re: Start stopky – Sestupnou hranou

Příspěvekod PetrDok » ned 29. říj 2017 18:20:26

Zdravím. Už delší dobou se zabívám konstrukcí časomír pro požární sport. Nedávno jsem řešil stejný problém. Ale bohužel jsem ho nevyřešil. Protože všechno řeším pomocí logických obvodů. S programováním arduina teprve začínám. Tak se chci zeptat jestli bylo možné si u vás objednat už naprogramovaný mikroprocesor?
Uživatelský avatar
PetrDok
Chcíplotina
Chcíplotina
 
Příspěvky: 2
Registrován: ned 29. říj 2017 18:12:10

Re: Start stopky – Sestupnou hranou

Příspěvekod Sakul » pon 30. říj 2017 3:55:27

Zdravím,
určitě to možné je. Naprogramovaný procesor mohu zaslat za 80Kč + 50Kč poštovné. V případě zájmu mi napište na mail nebo do soukromé zprávy a dohodneme se.
INFO:
Sakul WORLD: http://www.sakul.cz/
Sakul Diskuse: http://www.forum.sakul.cz/

Možnost příspěvku (Donate):
PayPal: SakulRaider@seznam.cz
BU: 670100-2208863541/6210
BTC: 12JRVcmawzEPtgTd9SgC5ujDCGaUrgZ9vt
Uživatelský avatar
Sakul
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 837
Věk: 38
Registrován: úte 30. bře 2010 18:13:08

Re: Start stopky – Sestupnou hranou

Příspěvekod PetrDok » úte 31. říj 2017 0:03:58

Ještě se potřebuju ujistit že to funguje tak jak jsi myslím. Při výstřelu z pistole (rozepnutí NC kontaktu) se na výstupním pinu č.2 z mikroprocesoru objeví náběžná hrana která trvá cca 1s? A další se objeví až při dalším výstřelu?
Uživatelský avatar
PetrDok
Chcíplotina
Chcíplotina
 
Příspěvky: 2
Registrován: ned 29. říj 2017 18:12:10

Re: Start stopky – Sestupnou hranou

Příspěvekod Sakul » úte 31. říj 2017 6:24:02

Přesný popis funkce najdete zde: http://www.sakul.cz/start-stopek-sestup-hranou/n - Popis funkce zařízení
INFO:
Sakul WORLD: http://www.sakul.cz/
Sakul Diskuse: http://www.forum.sakul.cz/

Možnost příspěvku (Donate):
PayPal: SakulRaider@seznam.cz
BU: 670100-2208863541/6210
BTC: 12JRVcmawzEPtgTd9SgC5ujDCGaUrgZ9vt
Uživatelský avatar
Sakul
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 837
Věk: 38
Registrován: úte 30. bře 2010 18:13:08


Zpět na Elektronika


  • Advertisement

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron