Problémy s testem levelu

Neoficiální editor od Turbo Pascala. Dokáže vytvářet levely do všech dílů TR (TR1-TR5). Nabízí velmi příjemné uživatelské rozhraní a je k dispozici i v češtině.
Stažení a další informace na webu: DXTre3D
  • Advertisement

Problémy s testem levelu

Příspěvekod ohsience » sob 11. zář 2010 12:49:19

Sakule mám problém s tím když udělám si level a chci si ho otestovat tak ho testuju ne v demu ale amaterske hre jungle na enginu TR3.No takze nahradím level jungle tím který jsem udelal pak jsi chci spustit hru ale ona mi ani nenajede do menu a napiše že program přestal pracovat.Systém mám Vistu 32bitovou.Snad jeste jedno a to že jsem kombinoval předměty ze dvou baselevelu.A při kombinování se mi stalo že zmizely dveře DOOR ze jednoho Baselvlu.Možná že jsem ho přetížil nevím proto se te chci zeptat.
Uživatelský avatar
ohsience
Chcíplotina
Chcíplotina
 
Příspěvky: 9
Registrován: stř 25. srp 2010 17:01:34

Re: Problémy s testem levelu

Příspěvekod Sakul » sob 11. zář 2010 13:34:55

V první řadě je nutné zjistit jestli ti vůbec funguje TR-3 na tvém systému a tedy originální level jungle.tr2. Pokud ano, máš tvůj level vadný a musíš najít chybu nebo chyby a ty opravit. Nejčastěji je na vině velký texturový set (nutno prostudovat doporučené hodnoty pro tvůj engin), případně jsi dokurvil base level kombinováním objektů. To musíš opět zjistit, nejlépe že uděláš test room za použití tvého BL a pokud to nepude máš vadnej BL.
Prostě musíš začít bádat.
Pokud ti náhodou nejde ani originál level, máš dojebanej systém a pak je mi záhada, jak je možný, že děláš level na počítači, na kterém ani nefunguje hra, pro kterou děláš ten level. Nad tím bych se dost vážně zamyslel, kde se asi stala chyba.
INFO:
Sakul WORLD: http://www.sakul.cz/
Sakul Diskuse: http://www.forum.sakul.cz/

Možnost příspěvku (Donate):
PayPal: SakulRaider@seznam.cz
BU: 670100-2208863541/6210
BTC: 12JRVcmawzEPtgTd9SgC5ujDCGaUrgZ9vt
Uživatelský avatar
Sakul
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 775
Věk: 37
Registrován: úte 30. bře 2010 18:13:08

Re: Problémy s testem levelu

Příspěvekod ohsience » ned 12. zář 2010 12:25:02

Původní level mi fungoval po stažení až když jsem ho přehrál tak už nešla ta hra nastartovat
Uživatelský avatar
ohsience
Chcíplotina
Chcíplotina
 
Příspěvky: 9
Registrován: stř 25. srp 2010 17:01:34

Re: Problémy s testem levelu

Příspěvekod Sakul » ned 12. zář 2010 12:42:23

Takže nefunguje tvůj level, jestli to dobře chápu (originální funguje normálně).
Tím je to jasné, tvůj level je vadný a nyní musíš přijít proč. V podstatě není co řešit. Můžeš ho sem dát a já na něj můžu juknout jestli neuvidím něco zásadního. Nic víc ti v současnosti nemůžu poradit.
INFO:
Sakul WORLD: http://www.sakul.cz/
Sakul Diskuse: http://www.forum.sakul.cz/

Možnost příspěvku (Donate):
PayPal: SakulRaider@seznam.cz
BU: 670100-2208863541/6210
BTC: 12JRVcmawzEPtgTd9SgC5ujDCGaUrgZ9vt
Uživatelský avatar
Sakul
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 775
Věk: 37
Registrován: úte 30. bře 2010 18:13:08


Zpět na DXTre3D Editor


  • Advertisement

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 1 návštěvník