Jak můžu změnit obrázek v menu?

Neoficiální editor od Turbo Pascala. Dokáže vytvářet levely do všech dílů TR (TR1-TR5). Nabízí velmi příjemné uživatelské rozhraní a je k dispozici i v češtině.
Stažení a další informace na webu: DXTre3D
  • Advertisement

Jak můžu změnit obrázek v menu?

Příspěvekod yodaraider » sob 23. črc 2011 10:50:25

Jak můžu změnit obrázek, který se zobrazuje před prolétající kamerou v menu v amatérském levelu pro TR4 TRLE? Nejdříve jsem si myslel, že to půjde udělat tak, že změním soubor load.bmp. Posléze jsem zjistil, že to tak neůjde a že bude třeba změnit soubor uklogo.pak v adresáři data. Zajímalo by mě, které soubory musí být v adresáři uklogo.pak. Děkuji.
Uživatelský avatar
yodaraider
Chcíplotina
Chcíplotina
 
Příspěvky: 7
Registrován: pát 22. črc 2011 15:39:45

Re: Jak můžu změnit obrázek v menu?

Příspěvekod Sakul » sob 23. črc 2011 18:41:37

K tomuto se použije adresář TRLE/Logo, ve kterém je i návod v TXT jak se to dělá. Je to celkem jednoduché, jen je třeba dodržet formát obrázku xxx.raw.
INFO:
Sakul WORLD: http://www.sakul.cz/
Sakul Diskuse: http://www.forum.sakul.cz/

Možnost příspěvku (Donate):
PayPal: SakulRaider@seznam.cz
BU: 670100-2208863541/6210
BTC: 12JRVcmawzEPtgTd9SgC5ujDCGaUrgZ9vt
Uživatelský avatar
Sakul
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 689
Věk: 37
Registrován: úte 30. bře 2010 18:13:08

Re: Jak můžu změnit obrázek v menu?

Příspěvekod yodaraider » ned 24. črc 2011 16:56:39

Děkuji, chtěl bych jen vědět, jak vytvořím soubor .raw.
Uživatelský avatar
yodaraider
Chcíplotina
Chcíplotina
 
Příspěvky: 7
Registrován: pát 22. črc 2011 15:39:45

Re: Jak můžu změnit obrázek v menu?

Příspěvekod Sakul » ned 24. črc 2011 17:01:12

No nejspíš v nějakém obrázkovém editoru. Třeba Photoshop a podobné.
INFO:
Sakul WORLD: http://www.sakul.cz/
Sakul Diskuse: http://www.forum.sakul.cz/

Možnost příspěvku (Donate):
PayPal: SakulRaider@seznam.cz
BU: 670100-2208863541/6210
BTC: 12JRVcmawzEPtgTd9SgC5ujDCGaUrgZ9vt
Uživatelský avatar
Sakul
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 689
Věk: 37
Registrován: úte 30. bře 2010 18:13:08

Re: Jak můžu změnit obrázek v menu?

Příspěvekod yodaraider » pon 25. črc 2011 9:37:27

To už jsem zkoušel, ale GIMP formát .raw nepodporuje a platit za photoshop se mi zrovna nechce.
Uživatelský avatar
yodaraider
Chcíplotina
Chcíplotina
 
Příspěvky: 7
Registrován: pát 22. črc 2011 15:39:45

Re: Jak můžu změnit obrázek v menu?

Příspěvekod Sakul » pon 25. črc 2011 15:07:39

V tom případě je potřeba se poohlédnout po nějakém jiném softu, případně konvertoru.
Je tu i možnost použít formát BMP (přejmenovaný). Tam je však potřeba mám pocit invertovat barvy a možná i celý obraz. To by se muselo otestovat. Přeci jen už je to pár let co jsem to dělal. Nicméně se však nedosáhne takové kvality jako s RAW.
INFO:
Sakul WORLD: http://www.sakul.cz/
Sakul Diskuse: http://www.forum.sakul.cz/

Možnost příspěvku (Donate):
PayPal: SakulRaider@seznam.cz
BU: 670100-2208863541/6210
BTC: 12JRVcmawzEPtgTd9SgC5ujDCGaUrgZ9vt
Uživatelský avatar
Sakul
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 689
Věk: 37
Registrován: úte 30. bře 2010 18:13:08

Re: Jak můžu změnit obrázek v menu?

Příspěvekod yodaraider » úte 26. črc 2011 19:33:27

Děkuji za pomoc.
Uživatelský avatar
yodaraider
Chcíplotina
Chcíplotina
 
Příspěvky: 7
Registrován: pát 22. črc 2011 15:39:45


Zpět na DXTre3D Editor


  • Advertisement

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 1 návštěvník