CAM SW

Toto fórum je věnováno sekci CNC na webu Sakul World.
  • Advertisement

CAM SW

Příspěvekod neilz » pát 01. zář 2017 12:16:32

Cau jakej CAM SW pouzivas ? hledam prozatim klidne neco jednoducheho ja plosnaky ale i na vyriznuto casti z preklizky po nekolika vrstvach.
Uživatelský avatar
neilz
Začátečník
Začátečník
 
Příspěvky: 45
Registrován: sob 19. srp 2017 16:58:32

Re: CAM SW

Příspěvekod Sakul » pát 01. zář 2017 18:23:07

Takže pro plošné spoje používám Eagle v7 s pluginem pcb-gcode-3.6.2.4
Pro přípravu frézování většiny ostatních věcí jako jsou panely krabiček a různé součásti používám Cut2D. Mám tedy starší verzi, kde ještě nebylo omezení na velikost pracovní plochy.
INFO:
Sakul WORLD: http://www.sakul.cz/
Sakul Diskuse: http://www.forum.sakul.cz/

Možnost příspěvku (Donate):
PayPal: SakulRaider@seznam.cz
BU: 670100-2208863541/6210
BTC: 12JRVcmawzEPtgTd9SgC5ujDCGaUrgZ9vt
Uživatelský avatar
Sakul
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 815
Věk: 38
Registrován: úte 30. bře 2010 18:13:08

Re: CAM SW

Příspěvekod neilz » pát 01. zář 2017 18:34:14

dik, jakou verzi Cut2D konkretne mas ?
Uživatelský avatar
neilz
Začátečník
Začátečník
 
Příspěvky: 45
Registrován: sob 19. srp 2017 16:58:32

Re: CAM SW

Příspěvekod Sakul » pát 01. zář 2017 19:06:19

Mám verzi 1.5, ale ta už se neprodává.
Pro běžnou potřebu by měla stačit verze Desktop omezená pracovní plochou 600x600mm.
INFO:
Sakul WORLD: http://www.sakul.cz/
Sakul Diskuse: http://www.forum.sakul.cz/

Možnost příspěvku (Donate):
PayPal: SakulRaider@seznam.cz
BU: 670100-2208863541/6210
BTC: 12JRVcmawzEPtgTd9SgC5ujDCGaUrgZ9vt
Uživatelský avatar
Sakul
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 815
Věk: 38
Registrován: úte 30. bře 2010 18:13:08


Zpět na CNC stroje


  • Advertisement

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron